Hinnasto

grafinautti valkoinen rakettilogo

Jokainen projekti on omanlaisensa, joten suosittelemme jättämään tarjouspyynnön sähköpostitse. Tässä kuitenkin hinta-arvioita useimmin kysytyille tuotteille.

Kannattaa tsekata rakettipaketti, joka on suunnattu aloittavalle yritykselle tai yritykselle, joka haluaa päivittää ilmettään.

Logo alk. 490 € + alv 24%

Logon suunnittelu ilman muita yritysilmeen elementtejä. Logo-originaalit eri tiedostoina eri käyttötarkoituksiin.

Brändäys alk. 290 € + alv 24%

Yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelu, minkä pohjalta brändin sähköinen ja painettu materiaali pysyvät yhtenäisenä. Alkaen hinta sisältää graafisen ohjeen sekä mainos- / esite- / PowerPoint-pohjan. Kysy Brändi-pakettiamme, joka sisältää logosuunnittelun, visuaalisen ilmeen suunnittelun sekä käyntikortin tai julkaisupohjan suunnittelun.

Käyntikortit alk. 140 € + alv 24%

Käyntikortin suunnittelu valmiin logon ja yritysilmeen pohjalta. Jos logoa ja yritysilmettä ei vielä ole, pyydä tarjous.

Graafinen suunnittelu alk. 70 € + alv 24%

Esitteiden, flyereiden, roll-upien julisteiden yms. suunnittelu ja toteutus. Alkaen hinta: asiakas toimittaa lähdemateriaalin (kuvat + tekstit). Hintaan vaikuttaa työn laajuus.

Nettisivut alk. 890 € + alv 24 %

Nettisivut toteutetaan valmiiseen WordPress-sivupohjaan tai suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Sivujen perusominaisuuksiin kuuluu responsiivisuus, yrityksen ilmeen mukainen visuaalinen toteutus ja perustason hakukoneoptimointi. Nettisivujen hintaan vaikuttaa sivujen laajuus, työmäärä sekä käytettävissä olevat valmiit yritysilmeen elementit ja halutut tekniset ominaisuudet.

Alkaen hinta sisältää etu-, yhteystieto- ja sisältösivut, blogin, Google Analyticsin ja Search Consolen liittäminen sivustoon sekä 1 tunnin perehdytyksen sivuston hallintaan (mahdollisuus itse ylläpitää). Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!