Case: Salon Asuinpalvelut
Case: Salon Asuinpalvelut

Case: Salon Asuinpalvelut

Salon Asuinpalveluille toteutimme brändäyksen ja nettisivut johon kuului logo, graafinen ohje, asiakirjapohja ja käyntikortit. Nettisivut toteutettiin Wordpress sisällönhallintajärjestelmällä

Graafisen ilmeen suunnittelu aloitettiin yhdessä Salon Asuinpalveluiden Johanna Ylianttilan kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa luovuuden kohteeksi valittiin logon suunnittelu. Samalla mietittiin haluttua värimaailmaa. Projektin aikana on luotu yhteisten näkemysten perusteella graafinen ulkoasu käyntikorteille, dokumenttipohjille sekä internetsivustolle. Nettisivuille suunniteltiin layout ja ne toteutettiin Wordpress sisällönhallintajärjestelmän päälle. Syntynyttä materiaalia voidaan käyttää tämän lisäksi erilaisissa markkinointimateriaaleissa, kuten roll-upeissa, mainosteippauksissa ja tarroissa. Värimaailman toistuvuuden takaa asiakkaan saama graafinen ohje, joka antaa lisäksi käsityksen siitä, miten hyvin erilaisissa väreissä suunniteltu materiaali toimii.

“Lähdimme liikkeelle tilanteesta, jossa yrityksellämme ei ollut markkinointisuunnitelmaa olemassa. Mietimme hetken, että tekisimmekö markkinointimateriaalin itse, mutta tulimme pian siihen tulokseen, että on kannattavampaa antaa työ ammattilaisen tehtäväksi. Otimme yhteyttä Grafinauttiin ja yhdessä hahmottelimme toiveitamme logon ja kotisivujen suhteen. Pian saimmekin ensimmäiset ehdotukset nähtäville ja lähdimme hyvässä yhteistyössä kehittelemään niitä. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhömme, toiveitamme kuunneltiin ja lopputulos on juuri sellainen, kun halusimmekin. Graafisen ohjeen avulla on helppo lähteä suunnittelemaan markkinointia eteenpäin “.

-Johanna Ylianttila, Salon Asuinpalvelut

www.salonasuinpalvelut.fi